^

VÂNDUT

Apartamente UNIQUE Residence

Aleea Pinului, Botoşani

De ce Unique Residence?

Pentru că ne-am dorit să descoperi experiența inedită pe care apartamentele UNIQUE Residence ți-o oferă, prin propriile tale simțuri. A trebuit să vezi, să atingi, să simți, pentru a înțelege perfect de ce împreună putem fi unici, așa cum sunt și posibilitățile pe care ți le-am oferit. Nu am dorit să îți prezentăm un produs de serie, pentru că fiecare apartament a putut fi personalizat și fiecare client l-a putut transforma într-unul unic.

Ideile tale au prins contur în mâinile unor constructori pricepuți, care au făcut întocmai așa cum ți-ai dorit. Satisfacția ta, ne va face să fim mândri că am dezvoltat acest prim proiect marca Unique Residence și ne va da încredere în relația de prietenie pe care dorim să o începem cu tine. Din punct de vedere al investiției poți fi sigur că va fi una de durată, pentru că am folosit cele mai noi tehnologii și cele mai bune materiale disponibile.

Apartamentele au fost concepute pe mai multe gabarite, unde, pornind de la suprafețe de cca 45 mp, 55 mp sau 70 mp, cu un funcțional flexibil, au permis realizarea de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere și cu finisaje la alegere, fiecare client dispunând de instrumentele necesare realizării apartamentului pe care și l-a dorit.

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

VÂNDUT

Apartamente UNIQUE Residence

Izvoarelor, Botoşani

Al doilea proiect Unique Residence

Aprecierile pozitive ale primului proiect UNIQUE Residence din Botoșani, cel dezvoltat in Aleea Pinului, au condus în mod natural la proiectarea și construcția unui nou ansamblu de apartamente, de această dată fiind aleasă zona din spatele Bisericii Sf. Ilie din Botoșani, Str. Izvoarelor nr. 2.

Inspirați de colaborarea cu prestigiosul centru de cercetări arhitecturale CERAU din Belgia, dezvoltatorul acestui proiect, grupul de firme FORMENS propune botoșănenilor, sub dezideratul Made To Measure Apartment, spații de locuit pe măsura fiecărui client.Pentru că dorim ca botoșănenii să descopere, prin propriile simțuri, experiența inedită pe care apartamentele UNIQUE Residence o oferă, trebuie să vadă, să atingă, să simtă, pentru a înțelege perfect de ce împreună putem crea si fi unici, așa cum sunt și posibilitățile pe care le oferim. Nu prezentăm un produs de serie, pentru că fiecare apartament poate fi personalizat, putând fi transformat într-unul unic.

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită produselor pe care le oferim, enumerând aici câteva din caracteristicile de bază: bloc structură pe cadre, pereți exteriori din cărămidă, fono-termoizolați cu vată bazaltică, compartimentări între apartamenteși casa scării cu pereți dubli BCA Ytong fono-termoizolați cu inserție de vată bazaltică, la intrare în apartamente uși rezistente la foc, agrementate tehnic, planșeele sunt izolate termic și fonic cu membrane speciale și vată bazaltică de 5 cm, tâmplărie din profile PVC VEKA/SALAMANDER, cu șase camere, de clasa A și geamuri tripan SAINT GOBAIN.

Vino să vezi și să te convingi că merită! Suntem întotdeauna disponibili pentru o întâlnire de prezentare. Pentru o programare ne găsești la numărul de telefon +40 744 691 659 și pe email la office@uniqueresidence.ro

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

În curs de execuție

Apartamente UNIQUE Residence

Calea Națională, Botoşani

E unic și poate fi al tău

Continuând demersurile începute prin proiectele UNIQUE Residence din Botoșani, dezvoltate în Aleea Pinului și Izvoarelor, îți propunem un nou ansamblu de apartamente, localizat pe artera principală de circulație a Botoșaniului, în Calea Națională nr. 48, unde standardele cu care te-am obișnuit să le ducem împreună la un alt nivel prin extinderea gabaritelor disponibile la numai puțin de 10 tipuri de apartamente cu suprafețe cuprinse între 38 si 106 mp, prin facilitatea de design interior și de a-ți crea propriul tău apartament inteligent.

Chiar daca apartamentele se "nasc" egale, ele nu trebuie sa rămână așa, ideile tale vor prinde contur în mâinile consultanților noștri care vor face apartamentul întocmai după gustul și preferințele fiecărui client.

Blocul de locuințe va avea un regim de înălțime de S+P+7/8 și va îngloba un număr de 74 de apartamente din care 4 penthouse-uri, va dispune de parcare subterană și supraterană – 48 locuri, adăpost ALA iar la parter vor fi 2 spații comerciale. Vă așteptăm în Botoșani - Calea Națională nr. 48 pentru a vă bucura de confortul dorit !

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

În curs de execuție

Apartamente UNIQUE Residence

Gh. Avramescu, Botoşani

E unic și poate fi al tău

Noul ansamblu de apartamente localizat în Botoşani, zona G-ral Gh. Avramescu, pe strada Împărat Traian nr. 34, include în dotările standard sisteme de SIGURANŢĂ şi de protecţie SMART Home: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip "SALVEAZĂ VIEŢI".

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită produselor pe care le oferim, dând naştere unor locuințe moderne, inteligente şi uşor de controlat,eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii, cu o durată de viaţă mai mare, cu multiple facilități: părculeţ de joacă pentru copii, cu mobilier specific; staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice; iluminat exterior cu lămpi stradale tip LED; locuri de parcare, blocuri dotate cu lifturi.

Pentru un concept unitar al locuinţei tale poţi beneficia de un pachet de design interior şi arhitectural, asigurat de un designer profesionist și de soluţii personalizate SMART Home care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului tău de viaţă.Implementând împreună conceptul Made To Measure APARTMENT, fiecare locuinţă va deveni UNICĂ.

Apartamente PERSONALIZABILE (cu 1 sau 2 camere) și LA CERERE (cu 3 camere):
- plata în RATE la dezvoltator (în curând)
- fiecare apartament dispune de loc de parcare şi BOXĂ (7-9 m2)
- SMART Home.

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

În curs de execuție

Apartamente UNIQUE Residence

Marchian, Botoşani

Apartamente PREMIUM în centrul Botoșaniului

Valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea proiectelor din Iași și Botoșani, venim în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri, cu standarde Premium, facilitați SMART Home, și la ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence din str. Aleea Maxim Gorki nr. 6, lângă Biserica „Sfântul Dumitru”din Botoșani.

Situat central, în zona verde a orașului, cu acces rapid către toate zonele de interes - obiective culturale, istorice, sociale, unități medicale, de învățământ și instituţii administrative - chiar în imediata apropiere a celui mai important pietonal din Botoșani, noul ansamblu de apartamente este un concept imobiliar de top, ce răspunde aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, lifestyle și business, între  confortul și siguranța unei locuințe Premium.

Made To Measure Apartment - în zona 0 a orașului

Cu un regimul de înălţime P+4+5 retras, noul bloc va cuprinde 25 de apartamente PERSONALIZABILE, cu una, două sau trei camere, realizate cu finisaje Premium, și va include facilități precum: spații comerciale la parter, scară de bloc dotată cu lift , spații verzi și căi de acces generoase, locuride parcare și staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Sunt incluse în dotările standard și sistemele de SIGURANŢĂ şi de protecţie SMART Home: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană de întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip "SALVEAZĂ VIEŢI".

De asemenea, puteți beneficia de un pachetde design arhitectural și design de interior integrat (pachete de mobilare, de decorațiuni și de accesorizare a locuinței), precum și de soluţii personalizate SMART Home pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu deviaţă.

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

Ready for business

Clădire de birouri UNIQUE Business Center

Sf. Lazăr, Iaşi

În inima orașului

Dezvoltată în cea mai importantă zonă comercială centrală a Iașului, clădirea de birouri UNIQUE Business Center se va deschide celor interesați din APRILIE 2018.

Cu un regim de înălțime de 4S+P+M+8, cu toate dotările specifice clădirilor de birouri, cu acces rapid în cele mai importante puncte de interes din zona fierbinte a metropolei, clădirea va fi un vector de dezvoltare pentru companiile ce vor să fie în mijlocul evenimentelor. Spațiile vor fi disponibile închirierii din primăvara anului viitor, în acest moment lucrându-se la închiderea suprafețelor exterioare, fiind deja planificate finisările și lucrările de interior.

Suntem deschiși pentru un parteneriat pe termen lung, de încredere și respect reciproc, cu obiective de business atinse și dezvoltare profitabilă!

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

În curs de execuție

Apartamente UNIQUE Residence

Sf. Andrei, Iași

Apartamente PREMIUM în zonă PREMIUM

Continuând demersurile începute la proiectele din Botoșani și Focșani, și valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea în municipiul Iași a clădirii UNIQUE Offices Building din str. Sf. Lazăr, lângă Palas, vă propunem aceleași standarde, cu facilitați SMART Home și la ansamblul de apartamente Made ToMeasure UNIQUE Residence din str. Sf. Andrei nr. 7-9, din zona Palas, Iași.

Lângă INIMA IAȘULUI

Situat înzona centrală a oraşului, la câteva minute distanţă de cele mai importante obiective istorice și instituţii administrative, chiar în imediata apropiere acelui mai mare complex comercial din Iași, noul ansamblu de apartamente este un concept imobiliar de top, ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, lifestyle și business, între  confortul și siguranța unei locuințe Premium.

Noul ansamblu de apartamente PERSONALIZABILE - cu una, două sau trei camere - realizate cu finisaje Premium (parchet triplu-stratificat,uși din lemn masiv ș.a.), include facilități precum: staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice; locuri de parcare, scări de bloc dotate cu lifturi, și asigurăîn dotările standard sistemele de SIGURANŢĂ şi de protecţie SMART Home: senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană de întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip "SALVEAZĂ VIEŢI".

Pentru un concept unitar, puteți beneficia de un pachet de design arhitectural și design de interior integrat: pachete de mobilare, de decorațiuni și de accesorizare a locuinței, precum șide soluţii personalizate SMART Home care vor spori eficienţa, confortul şi siguranţa locuinţei pe măsura dorinţelor şi a ritmului propriu de viaţă. Implementând împreună conceptul Made To Measure APARTMENT, fiecare locuinţă va deveni UNICĂ.

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro

În proces de autorizare

Parcul rezidențial UNIQUE Residence Park

Calea Moldovei, FOCȘANI

Un mod de viață UNIC !

UNIQUE Residence vă prezintă încă un proiect de excepţie, situat în Focşani. Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU Belgia. Astfel, dezvoltatorul acestui proiect, Domeniul MIHAI EMINESCU - parte a grupului de firme FORMENS - propune focşănenilor, sub dezideratul Made To Measure Apartment, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client. UNIQUE Residence Park este situat chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Focşani, aproape de căile principale de acces în zona centrală a oraşului. Istoria locului, vestitele podgorii vrâncene şi apropierea de munte sunt alte câteva motive pentru care să alegi să locuieşti aici.

...un MINI TOWN - CU INIMA VERDE!

Proiectul este un concept imobiliar unic ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, confortul şi calmul atât de apreciat al naturii aduse aproape de oameni. UNIQUE Residence Park cuprinde 650.000 mp - într-adevăr un proiect de mare anvergură a cărui ambiție este exemplară în ceea ce privește dezvoltarea durabilă a unei noi comunități. Parcul rezidențial va avea mai multe faze de dezvoltare, prima urmând a fi derulată începând cu primăvara anului 2018 și va acoperi o suprafață de 150.000 mp, alocați construirii a peste 500 de apartamente și peste 150 de case și 30.000 mp de zonă verde, punându-se astfel bazele pentru un mod de viaţă unic, ferit de zgomotul și agitaţia oraşului.

Aducem natura aproape de tine!

Proiectul se bazează pe organizarea funcțională dintre spațiile private, colective și publice, ce relevă în mijlocul comunității un spațiu liber de 60.000 mp - parcul amenajat peisagistic - insulă de verdeață ce va găzdui pe aleea principală un centru comercial, cafenele în aer liber sau restaurante, nucleu capabil să genereze legături și locuri de întâlnire între diferiții utilizatori ai cartierului atât din interiorul cât și din exteriorul acestuia.

Showroom - UNIQUE Residence Park


Show-room: Str. Republicii nr. 96, Focșani (clădirea Tribunalului Vrancea)

+40 744 691 659
office@uniqueresidence.ro
fb.com/UniqueResidenceParkFocsani

VEZI TOATE DETALIILE PROIECTULUI